Urmărirea geantelor Reglare electromecanică a urmăririi ochilor

- Jul 30, 2020-

Sistemul de corecție fotoelectrică se referă la funcționarea tehnică a bobinei produse de producător pentru a menține întotdeauna partea bobinei îngrijită și consistentă în timpul proceselor de pulverizare, imprimare, perforare, laminare, tăiere sau alte procese de înfășurare a bobinei. Utilizarea sa pe scară largă a adus beneficii mari industriei. Ochii electrici ai mașinii de fabricare a pungilor sunt împărțiți în două tipuri: ochi de corecție electrică și ochi electrici de poziționare. Ochii de corecție electrică sunt împărțiți în două tipuri: LPC și EPC. Acum folosim EPC. Componentele principale sunt regulatorul, ochii electrici și motorul. Funcția principală a ochiului electric este de a sesiza diferența de culoare, iar controlerul este de a controla rotația pozitivă și negativă a motorului. Poziționarea ochiului electric este diferită. Utilizează ochiul electric pentru a sesiza diferența de culoare și lungimea setată de computer pentru a asigura cantitatea de material livrat. Prin urmare, pentru a asigura calitatea produsului, trebuie să asigurăm mai întâi exactitatea ochiului electric.

Dacă standardul este eliminat, mai întâi verificați dacă sensibilitatea ochiului electric este setată. Când marcajul de culoare se mișcă sub ochiul electric, indicatorul luminos se stinge și se aprinde? În plus, puteți comuta între lucrări alb-negru pe un computer general. Încercați să comutați. În al treilea rând, măsurați dacă distanța dintre scala de culoare și scala de culoare este consecventă și, ocazional, imprimarea nu va fi tipărită. În al patrulea rând, este posibil, de asemenea, ca ochiul electric să fie spart. Înlocuiți ochiul electric.

În plus, unele culori sunt mai dificil de urmărit, cum ar fi galbenul deschis și galbenul. Unele diferențe de culoare sunt foarte evidente pentru ochiul liber, dar este posibil ca mașina să nu fie recunoscută. În acest moment, poate fi necesar să se ia în considerare înlocuirea ochiului electric importat. Sensibilitatea și rezoluția sunt mai mari. .