Introducere în beneficiile noului film ecologic suflare mașină

- Apr 08, 2021-

Industria de fabricare a mașinilor de suflat cu peliculă aplică tehnologie înaltă și produce un nou tip de mașină de suflat cu film ecologic, care nu numai că răspunde nevoilor diversificate ale pieței, dar, de asemenea, tehnologia avansată promovează economisirea energiei și reducerea emisiilor în procesul de producție, îmbunătățește eficiența producției și aduce beneficii economice. Și crește beneficiile sociale.


Ambalarea este acum o parte indispensabilă a produselor. În prezent, ambalajul popular de pe piață se bazează în principal pe plastic și hârtie. Industria de turnare lovitură, care se bazează în principal pe mașini de film suflare, are o proporție mai mare în piață. Cu toate acestea, cu cerințele industriei hârtiei Din ce în ce mai stricte, noi indicatori de protecție a mediului și de economisire a energiei au ridicat pragul industriei hârtiei, ceea ce a dus la extinderea costului pieței ambalajelor hârtiei și la creșterea prețurilor. Ca urmare, cota de ambalaje din plastic pe piață a crescut în consecință, ceea ce a stimulat dezvoltarea industriei de mașini de film suflare mașini de fabricație. În același timp, tehnologia de protecție a mediului și de economisire a energiei a fost acordată atenție în industria mașinilor de suflat cu film, care a promovat mașina de suflat film la un nivel high-end.


Pentru a satisface nevoile produselor sociale și protecția mediului, mașina de suflat cu peliculă va continua să introducă tehnologii avansate, să adapteze modelul industrial și să promoveze industria materialelor plastice pentru a trece la high-end. Noile mașini de film cu sufletul la gură produse în industria de film suflare mașini de fabricație includ foaie cu sufletul la gură mașini de film, pe spuma de film cu sufletul la gură mașini de film, multi-strat compozit cu sufletul la gură mașini de film, benzi de culoare cu sufletul la gură mașini de film cu sufletul la gură mașini de film, etc, pentru a satisface piața Pe ambalajul de diverse produse, high-end cu sufletul la gură de calitate de film a câștigat favoarea de ambalaj de marfă high-end.